Mengalír, maga a szó áramlatot jelent.

 

Egy speciális masszázs, egy igazi gyöngyszem, amit nem tudnék igazán egyik eddig általam végzett masszázshoz vagy rituáléhoz sem hasonlítani.

 

A mengalír masszázs egyfajta véget nem érő, folyamatos energiaáramlásról szól. Egy különleges rituálé, melynek célja az időtlenség megélése, a test és a lélek összehangolása.

Egy lelki utazás, amely csillapítja a haragot, oldja a félelmet. Olyan harmónikus állapotba hozza a testet és a lelket, hogy a szervezet esélyt kap az öngyógyító mechanizmusok beindítására.

Egyensúlyba hozza a férfi és női energiákat. Segíti a befeléfordulást.

E különleges kezelést kézzel, tibeti hangtállal és féldrágakövekkel, meleg aventurin és hideg hegyikristállyal végezzük. A masszázshoz finom növényi olajat, benne különleges esszencia keveréket valamint damaszkuszi rózsa vízét használjuk, melyek segítik a befeléfordulást, áthangolódást és a stresszoldást.

A mengalír rituálé olyan, mint egy önismereti kaland, egy mély meditáció, egy őszinte ima. Mindenkit pontosan annyira nyit meg, addig visz el, amire készen áll, és amire szüksége van.

 

Mikor ajánlom ezt a masszázst?

 

Amikor valami nagy dolog előtt állunk. Amikor valami jelentős változás megy végbe az életünkben. Amikor úgy érezzük, hogy megtorpantunk, elveszettek vagyunk, nem találjuk önmagunkat. Amikor belemerevedtünk egy élethelyzetbe és nem tudunk együtt áramolni az élettel. Amikor az önismeret vagy a spiritualitás terén egy lökésre, egy újabb lendületre van szükségünk. Ha úgy érezzük nincs bennünk elég szeretet önmagunk és a világ felé.

 

Ha úgy érzed, hogy e masszázs megérint és Neked szól, akkor várlak szeretettel.

A masszázs időtartama: 1 óra 20 perc

 

Aromatherapy